Η επιχείρηση ‘’ Βιβλιοδεσίες -χρυσοτυπίες Γιώργος Σ. Ηλιάδης’’ ιδρύθηκε το 1974. Από τότε προσφέρει στους πελάτες της την άριστη ποιότητα και το μεράκι που απαιτείται στις καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες. Από το 1975 ιδρύθηκε και λειτουργεί τμήμα χρυσοτυπίας, πυρογραφίας, από το 1988 τμήμα εκτυπώσεων και εκδόσεων βιβλίων ενώ το 2000 ξεκίνησε και τμήμα διαφημιστικών – γραφιστικών υπηρεσιών.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στη συντήρηση παλαιών βιβλίων και εντύπων, καθώς και κατασκευή προστατευτικών κουτιών και ντοσιέ για την φύλαξη χειρογράφων, χαρτιών κλπ. Επίσης για τα περιοδικά και τα βιβλία προς βιβλιοδεσία λειτουργεί τμήμα παραλαβής και παράδοσης ενώ όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει η επιχείρηση ασφαλίζονται κατά παντός κινδύνου.

Πανεπιστημιακά και άλλα ιδρύματα, όπως και δημόσιοι οργανισμοί σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση ‘’Γιώργος Σ. Ηλιάδης’’.

Επενδύουμε στην νέα τεχνολογία, εισάγουμε και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιημένα και πρωτοπόρα στο είδος τους (αδιάβροχα υφάσματα, μουσαμαδόπανα, δέρματα, λινά, χαρτιά Fine art, καθαρό χρυσό 24 καράτια, συνθετικές μεμβράνες για πτυχία & διπλώματα κ.α.) τα οποία παρά το υψηλό κόστος, εγγυώνται για εμάς την επιτυχία και την αντοχή στο χρόνο.

Καταφέραμε άριστα αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στο χρόνο παράδοσης, επενδύοντας στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και την τεράστια εμπειρία που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Πάντα στη διάθεσή σας,