ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ή OFFSET

Στις Βιβλιοδεσίες Ηλιάδη αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εκτύπωση από μια απλή φωτοτυπία μέχρι την έκδοση εφημερίδων και περιοδικών. Λειτουργώντας πάντα με συνέπεια, έχοντας τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό διασφαλίζουμε χαμηλό κόστος εκτύπωσης και άριστη ποιότητα.

Εξυπηρετούμε άμεσα τον νομό Θεσσαλονίκης με παράδοση στον χώρο σας, και ολη την Ελλάδα σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες.

Επαγγελματικές κάρτες

Μέσα από μια πληθώρα τύπων χαρτιού, και επιπλέον δυνατότητες πλαστικοποίησης (Gloss ή Matte), πίκμανσης και λοιπών μετεκτυπωτικών εργασιών, είμαστε σίγουροι ότι η επαγγελματική σας ταυτότητα θα ξεχωρίζει!

Διαφημιστικά Έντυπα

Έχοντας στη διάθεσή σας οποιαδήποτε διάσταση και τύπο χαρτιού, οι ιδέες σας θα αποτυπωθούν με τον πιο έξυπνο και αποδοτικό τρόπο

Κατάλογοι- Μένου

Οι δυνατότητες απεριόριστες, οι επιλογές αμέτρητες!!! Ψάχνετε προτοτυπο και μοναδικοί κατάλογο ανθεκτίκο σε καθε περιβάλλον χρήσης ή κατι το πολύ οικονομικο; Θα σάς δώσουμε σίγουρα την λύση.

Αφίσες

Αφίσες για καθε διοργάνωση με μέγιστη διάσταση 32χ45cm και σε πολλες ποιότητες χαρτιού και φυσικά άμεση παράδωση!!!

Ημερολόγια

Σύλλογοι, Σωματεία, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για την παραγωγή των ημερολογίων τους. Σε εμάς θα βρείτε ημερολόγια επιτραπέζια, επιτοίχια και τσέπης, στίς καλύτερες τιμες!

Προσκλητήρια

Δημιουργίες καλαίσθητες, ευφάνταστες και πρακτικές που θα ικανοποίησουν την κάθε σας απαίτηση. Μέσα από τεράστια συλλόγη προτάσεων, προσφέρουμε λύσεις για καθε προυπολογισμό!

Εκδόσεις

Οι δυνατότητες απεριόριστες, οι επιλογές αμέτρητες!!! Ψάχνετε προτοτυπο και μοναδικοί κατάλογο ανθεκτίκο σε καθε περιβάλλον χρήσης ή κατι το πολύ οικονομικο; Θα σάς δώσουμε σίγουρα την λύση

Διπλωματικές Εργασίες

Εκτυπώστε σε εμάς την πτυχιακή-διπλώματικη εργασία με πολυ χαμηλό κόστος αλλά και πολλές επιλογές για διαχρονικό μοναδίκο αποτέλεσμα.